voetbalzone

Veltman doet belofte: 'Ik blijf sowieso nog een paar jaar bij Ajax'

Bart Kruyt08 dec 2013, 20:38
Laatst bijgewerkt: 08 dec 2013, 20:38
Advertentie

Joël Veltman breekt dit seizoen definitief door bij Ajax en verlengde al in juni zijn contract bij de club. De verdediger ligt nog tot medio 2017 vast bij de recordkampioen en is voorlopig ook nog helemaal niet bezig met een transfer naar het buitenland. Veltman benadrukt dat clubs met interesse hem niet hoeven te bellen: hij wil sowieso nog een paar jaar bij Ajax blijven.

/

De 21-jarige Veltman denkt dat hij voorlopig nog niet uitgeleerd is in Amsterdam. "Ik blijf sowieso nog een paar jaar bij Ajax", belooft hij in gesprek met Amsterdam FM. "Met Stefano (Denswil, red.) en Davy (Klaassen) hebben we nu een mooie groepje jongens. Hoe Klaassen die tweede en derde goal maakt tegen NAC, dat is hoe wij het graag spelen en hoe hij het geweldig kan uitvoeren."

Veltman speelde tot dusver veertien competitiewedstrijden in de Eredivisie en maakte ook al speelminuten in de Champions League. Woensdag is hij er echter niet bij tegen AC Milan, vanwege een schorsing. Veltman heeft ook al zijn debuut voor het Nederlands elftal gemaakt en hoopt in de zomer mee te mogen naar het WK in Brazilië.

Bezig met laden …