voetbalzone

Vennegoor werkt conditie bij en neemt weer op bank Rapid Wien plaats

Erik van Dam21 sep 2010, 16:25
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2010, 16:25
Advertentie

Jan Vennegoor of Hesselink kan de jacht naar zijn eerste doelpunt in Oostenrijk weer voortzetten. De 31-jarige aanvaller, die afgelopen zomer een tweejarig contract tekende bij Rapid Wien, zit bij de selectie van zijn club voor het Bundesliga-duel tegen SV Ried, dat woensdagavond wordt gespeeld. De afgelopen twee duels miste de Nederlander door een conditionele achterstand.

Voor de basiself lijkt trainer Peter Pacult nog wel gewoon te kiezen voor Rene Gartler, met de hulp van Atdhe Nuhiu of Hamdi Salihi, zo meldt het Oostenrijkse persbureau APA. Vennegoor neemt zeer waarschijnlijk genoegen met een plaats als reserve en kan als breekijzer dienstdoen tegen SV Ried, dat vier plaatsen hoger staat dan Rapid Wien.

Vennegoor of Hesselink moest Europese debuut voor Rapid vorige week nog even laten schieten. De aanvaller, die al wel speelminuten maakte in de competitie, werd buiten de selectie gelaten voor het Europa League-treffen met Porto. Vennegoor bleef in Wenen achter om aan zijn conditie te werken. Mogelijk is hij op 30 september wel weer van de partij tegen Besiktas.

Bezig met laden …