voetbalzone

Verbaasd sc Heerenveen wacht Rusnák-gesprek met Manchester City af

Erik van Dam18 dec 2014, 16:56
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2014, 16:56
Advertentie

FC Groningen kondigde donderdagmiddag aan dat het vanaf januari de beschikking krijgt over Albert Rusnák. De Slowaakse middenvelder wordt nu nog door Manchester City verhuurd aan SC Cambuur en die club wilde hem wel houden, maar kon geen passende aanbieding doen. Dat maakte de weg vrij voor sc Heerenveen en FC Groningen om aan de slag te gaan, maar FC Groningen is blijkbaar al als winnaar uit de strijd gekomen.

voetbalzone

In het Abe Lenstra Stadion heeft men daar van opgekeken, stelt Voetbal International. De Friezen hebben donderdagavond namelijk nog een afspraak met Manchester City op de planning staan. In dat gesprek hoopte sc Heerenveen de laatste stand van zaken te horen, maar zoals het er nu naar uitziet, is dat onderhoud niet meer nodig. Als de berichtgeving van FC Groningen correct is, is de toekomst van Rusnák immers al bepaald.

Het tekent de vreemde ontwikkelingen van de voorbije weken. Rusnák maakte de nodige indruk in het tenue van SC Cambuur en nadat duidelijk werd dat de permanente aanbieding van die club ‘bij lange na’ niet goed genoeg was, stelde coach Henk de Jong dat Rusnák op weg was naar FC Groningen. De twintigjarige Slowaak ontkende dat op zijn beurt weer, maar FC Groningen liet donderdag wel weten dat hij vanaf januari onder contract zal staan.

Bezig met laden …