voetbalzone

Verbaasde Leerdam: 'Of ik alsnog bijteken? We zullen zien'

Bart Kruyt20 sep 2012, 08:20
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2012, 08:20
Advertentie

Kelvin Leerdam heeft verbaasd gereageerd op enkele uitspraken van Martin van Geel. De technisch directeur zei onlangs dat hij vermoedt dat Leerdam in de belangstelling van FC Twente staat, maar de verdediger annex middenvelder weet van niets. "Of ik op een lijst sta? Mensen die dat beweren, weten meer dan ik", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

/

Leerdam werd in de afgelopen transferperiode in verband gebracht met Twente, maar concreet werd dat niet. "Mijn contract loopt volgende zomer af", zegt de jeugdinternational. "Afgelopen seizoen heeft mijn zaakwaarnemer met de clubleiding van Feyenoord gesproken over een nieuwe verbintenis. Dat heeft niet geleid tot een akkoord, maar het is niet zo dat ik toen de deur heb dichtgegooid. Ik heb gelezen dat wij binnenkort worden uitgenodigd en daar sta ik uiteraard voor open. Of ik dan alsnog bijteken? We zullen zien."

Mocht de 22-jarige Leerdam niet verlengen en toch naar FC Twente vertrekken, dan komt hij een hoop oude bekenden tegen. Denny Landzaat, Leroy Fer en Jerson Cabral maakten direct de overstap van Rotterdam naar Enschede en Luc Castaignos belandde via een omweg bij Twente. Leerdam is bezig aan zijn vijfde seizoen in het vlaggenschip van Feyenoord.

Bezig met laden …