voetbalzone

‘Verbannen Valdés kan vluchtroute nemen naar Jupiler Pro League’

Daniel Cabot Kerkdijk21 jan 2016, 06:50
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2016, 06:50
Advertentie

Het blijft onduidelijk of Victor Valdés deze maand bij Manchester United zal vertrekken. Enkele dagen geleden werd in Engeland gesuggereerd dat Louis van Gaal alle opties van de verbannen doelman zal blokkeren, maar de manager van de Premier League-club zou volgens de laatste berichten minder moeite hebben met het vertrek van de Spanjaard naar het buitenland.

voetbalzone

Britse media schrijven donderdag dat Standard Luik de mogelijke bestemming van Valdés is. Verdere details over de vermeende belangstelling van de Jupiler Pro League-club worden niet gegeven, al vraagt men zich wel af of de clubs overeenstemming zullen bereiken over de manier waarop het salaris van de doelman zal moeten worden verdeeld.

Valdés mag al maanden niet met de eerste selectie meetrainen, wordt ook geweerd bij het beloftenelftal en de hoogste jeugdploeg en mag alleen volledig individueel trainen met een keeperstrainer die normaliter alleen met jeugdspelers werkt. De vete tussen Van Gaal en Valdés dateert al van het einde van vorig seizoen, toen de doelman geweigerd zou hebben om mee te doen met de beloften. Van Gaal maakte daarna duidelijk dat de keeper niet langer in zijn filosofie paste. Een zomerse transfer ging om uiteenlopende redenen vervolgens niet door

Bezig met laden …