voetbalzone

Verbazing bij Moisander: ‘Het was helemaal niets, het is ongelooflijk’

Gijs Freriks05 feb 2015, 22:10
Laatst bijgewerkt: 05 feb 2015, 22:10
Advertentie

Niklas Moisander moest donderdag in de thuiswedstrijd tegen AZ na ruim een uur al gaan douchen. De verdediger ‘duwde’ Aron Jóhannsson naar de grond en in de ogen van scheidsrechter Pol van Boekel was er daarbij sprake van het ontnemen van een duidelijke scoringskans. Daarom volgde er dus een rode kaart voor de Fin. AZ ging uiteindelijk met een 0-1 zege aan de haal.

voetbalzone

“Ik dacht dat ik misschien een gele kaart zou krijgen. Hier is helemaal niks aan de hand. Het was normaal contact, iets wat altijd in een duel gebeurt. Jóhannsson zou de bal anders ook zeker niet hebben gehaald. De rode kaart was het breekpunt in de wedstrijd. AZ kreeg daarna nog meer geloof dat er iets meer te halen viel”, vertelde Moisander na afloop in gesprek met FOX Sports.

"Ik kan het niet geloven. Ik hoop dat deze kaart geseponeerd wordt en ik zondag gewoon weer speel", voegde hij er tegenover het Algemeen Dagblad aan toe. "Het loopt op dit moment niet goed bij ons. We moeten verder en keihard werken om het weer op de rit te krijgen. We praten, analyseren en trainen goed, maar het komt er in de wedstrijden niet uit. Je moet toegeven dat we niet goed spelen, maar we hadden vandaag in de eerste helft sowieso moeten scoren. Of het crisis is? Nee.”

Bezig met laden …