voetbalzone

Verbazing bij Zoet over volgend seizoen: ‘PSV heeft dat blijkbaar gezegd’

Thijs Post26 mrt 2013, 12:11
Laatst bijgewerkt: 26 mrt 2013, 12:11
Advertentie

PSV nam Przemyslaw Tyton over van Roda JC Kerkrade en de verwachting was dat de Pool de komende jaren de eerste keeper zou zijn in Eindhoven. De 26-jarige sluitpost heeft in de ogen van trainer Dick Advocaat echter niet kunnen overtuigen en momenteel is Boy Waterman de doelwachter van de club. PSV heeft voor de toekomst echter nog een troef achter de hand: Jeroen Zoet, die op dit moment op huurbasis speelt voor RKC Waalwijk.

/

De 22-jarige Zoet ontwikkelt zich uitstekend bij RKC en op 9 september 2012 werd hij zelfs opgeroepen door bondscoach Louis van Gaal: hij mocht zich melden bij Oranje voor het WK-kwalificatieduel met Hongarije. Diverse media denken dat Zoet na dit seizoen terugkeert naar PSV, maar zelf weet de keeper nergens van.

“Ik heb de berichten in de media ook gelezen. Tot mijn grote verbazing, want tegen mij heeft niemand iets gezegd over een terugkeer naar PSV”, zegt Zoet in gesprek met Omroep Brabant. “PSV heeft dat blijkbaar gezegd. Ik heb het alleen niet gehoord”, besluit Zoet, die maandagavond in actie kwam met Jong Oranje tegen Jong Noorwegen.

Bezig met laden …