voetbalzone

Verbeek eindelijk van baard verlost: 'Het was even wennen'

Bart Kruyt27 jan 2014, 22:38
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2014, 22:38
Advertentie

Gertjan Verbeek moest er even op wachten, maar zaterdag boekte zijn 1. FC Nürnberg dan eindelijk de eerste overwinning van dit seizoen. Dat betekende dat het scheerapparaat erbij werd gepakt: Verbeek had gezegd dat hij zijn baard zou laten staan, zolang Nürnberg geen wedstrijd wist te winnen. Direct na de wedstrijd werd in de kleedkamer het gezichtshaar verwijderd.

voetbalzone

De baard van Verbeek was door een slechte reeks van zijn ploeg toch al behoorlijk lang geworden. "Je raakt er wel aan gewend. Ik moet zeggen dat mijn omgeving er niet altijd even positief op reageerde. Het was even wennen, maar nu ik hem niet meer heb, is het ook even wennen", vertelde Verbeek in NOS Langs de Lijn.

De supporters vierden de 4-0 overwinning op TSG Hoffenheim alsof degradatie al was ontlopen, maar zover is het nog lang niet, weet Verbeek. Nürnberg staat voorlaatste in de Bundesliga en heeft maar twee punten meer dan hekkensluiter Eintracht Braunschweig. SC Freiburg, dat net boven de degradatiestreep staat, heeft drie punten meer dan Verbeeks elftal.

Bezig met laden …