voetbalzone

Verbeek gaat op zoek naar datum om met Australische bond te praten

Bart Kruyt09 mrt 2010, 13:53
Laatst bijgewerkt: 09 mrt 2010, 13:53
Advertentie

Pim Verbeek wil snel met de Australische bond om tafel om te praten over een eventuele langere samenwerking. De bondscoach beschikt over een aflopend contract, liet vorige maand al weten dat hij nog niet wist of hij dit papiertje wilde verlengen en heeft nu nog steeds geen knoop doorgehakt. “We gaan op zoek naar een datum om met elkaar te praten”, zei Verbeek.

De Nederlander is sinds 2007 bondscoach van de Australiërs en onder zijn leiding kwalificeerde de ploeg zich voor het WK. Het land komt in Zuid-Afrika uit in Groep D en moet het opnemen tegen Duitsland, Servië en Ghana. De Australische voetbalbond wil ongeacht de resultaten op dit toernooi graag langer met Verbeek door. De hoofdrolspeler heeft echter nog geen knoop doorgehakt.

“Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin”, benadrukte de 53-jarige trainer tegenover de Australian. “Ik wil echter graag eerst met de bondsleden praten, voordat ik het in de media over mijn toekomst ga hebben. Daar komen alleen maar speculaties van en dat heeft geen enkele zin. We hebben afgesproken dat we spoedig met elkaar gaan praten en nu moeten nog even een datum zien te vinden.”

Bezig met laden …