voetbalzone

Verbeek: ‘We hebben goede zaken gedaan en richten ons op de top vijf’

Thijs Post25 jun 2013, 17:24
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2013, 17:24
Advertentie

AZ heeft een wisselvallig seizoen achter de rug. Trainer Gertjan Verbeek gebruikte het voetbaljaar om door te selecteren en daar moet de club komend seizoen de vruchten van plukken. Met Jan Wuytens, Nemanja Gudelj, Eli Babalj en Jeffrey Gouweleeuw trok AZ alvast enkele bruikbare spelers aan.

/

Een luxepositie? Verbeek wil niet te vroeg juichen: ook vorig seizoen gebeurde er halverwege de voorbereiding nog het een en ander. Deze keer is het bijvoorbeeld goed mogelijk dat spelmaker Adam Maher vertrekt, al heeft de club al ingespeeld op een mogelijk afscheid van de sterspeler. “Het middenveld en de verdediging zijn versterkt en we hebben met Babalj een sterke spits gehaald”, zegt de coach via de officiële kanalen van de club.

“We hebben zeker goede zaken gedaan op het gebied van fysieke kracht, lengte en routine. Deze selectie is wel in balans. We gaan ons weer richten op de top vijf”, aldus Verbeek, die het voorbije seizoen tiende eindigde met AZ. Wel won het elftal, sinds dinsdag weer in training, het bekertoernooi.

Bezig met laden …