voetbalzone

Verbeek wil voor WK duidelijkheid hebben over toekomst in Australië

Bart Kruyt11 mrt 2010, 08:18
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2010, 08:18
Advertentie

Pim Verbeek laat de voetbalfans uit Australië nog even in spanning zitten. De bondscoach beschikt over een aflopend contract, liet vorige maand al weten dat hij nog niet wist of hij dit papiertje wilde verlengen en heeft nog steeds geen knoop doorgehakt. Verbeek wil in ieder geval voor het WK duidelijkheid hebben.

/

De Nederlander is sinds 2007 bondscoach van de Australiërs en onder zijn leiding kwalificeerde de ploeg zich voor het WK. Het land komt in Zuid-Afrika uit in Groep D en moet het opnemen tegen Duitsland, Servië en Ghana. De Australische voetbalbond wil ongeacht de resultaten op dit toernooi graag langer met Verbeek door. De hoofdrolspeler heeft echter nog geen knoop doorgehakt.

Volgens Australische media vertrekt de Rotterdammer na het WK, maar Verbeek benadrukt dat er nog niets vast staat. “We moeten nog een besluit nemen. Dat zal geen drie maanden meer duren. We willen zo snel mogelijk tot een akkoord komen. Maar dat zal niet in de komende 48 uur zijn, dat is louter speculatie”, aldus Verbeek, die daarmee verwees naar geruchten in de media dat deze week de knoop wordt doorgehakt.

Bezig met laden …