voetbalzone

Vercauteren wil De Bruyne voorlopig weghouden bij de media

Bart Kruyt25 aug 2010, 11:50
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2010, 11:50
Advertentie

Kevin De Bruyne zal de media voorlopig niet te woord staan. De Belgische middenvelder van Racing Genk staat in de belangstelling van diverse clubs uit het buitenland, maar wordt volgens zijn werkgever gek gemaakt door de vragen die hij hierover krijgt. Genk heeft daarom besloten om De Bruyne een tijdelijk spreekverbod op te leggen.

/

“Op weg naar Porto (waar Genk donderdag Europees speelt, red.) ga ik toch eens met Kevin praten", zegt trainer Frank Vercauteren. “Want ik vind het allemaal overdreven wat met die jongen gebeurt. Ik heb er zo nog een paar in de kranten zien staan. En waar zitten die nu? We moeten Kevin met beide voeten op de grond houden en alles afremmen. Zoiets kun je niet alleen. Kevin heeft hulp nodig."

“Het is niet dat ik me zorgen maak om Kevin, maar we moeten de zaak wel opvolgen”, vervolgt de coach. “Al die zaken leiden toch wel af. Als Kevin weggaat, mag hij me bellen. Ik weet hoe het gaat als er een absurd bod komt. Ik maak me er niet druk over. Ook al die scouts deren me niet. Zes maanden geleden kwam niemand naar Genk kijken."

Bezig met laden …