voetbalzone

Verdediger Preston North End pakt miljoenenprijs bij oudejaarstrekking

Demen Bulbul02 jan 2018, 17:34
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2018, 17:34
Advertentie

Kevin O’Connor is deze week in de prijzen gevallen bij de oudejaarstrekking in Ierland. De 22-jarige verdediger van het in de Engelse Championship uitkomende Preston North End kreeg een winnend lot cadeau en kan in totaal 1 miljoen euro tegemoetzien, zo meldt The Irish Times dinsdag.

O’Connor, voormalig Iers jeugdinternational en sinds deze zomer actief voor Preston North End, kreeg het lot van zijn oom Peadar Murphy. De verdediger meldde zich vervolgens de dag na de oudejaarstrekking bij een supermarkt in zijn woonplaats Castlebridge en zal zijn prijs naar verwachting donderdag bij het hoofdkwartier van de Ierse nationale loterij in Dublin gaan innen.

Supermarkt-eigenaar Louis Flanagan zegt verguld te zijn voor O’Connor. "Ik ben blij voor Kevin en zijn ouders, Brian en Breda. Je kunt je geen fijnere mensen voorstellen. Toen Kevin met zijn vriendin de supermarkt kwam binnenlopen, was het dezelfde Kevin als altijd. Hij is absoluut niet veranderd. Hij is een prettig mens", wordt de ondernemer geciteerd.

O’Connor werd afgelopen zomer door Preston North End opgepikt bij Cork City, uitkomend op het hoogste niveau in de Ierse competitie. Hij speelde dit seizoen acht competitiewedstrijden voor de huidige nummer negen van de Championship. "Kevin heeft er hard voor gewerkt om te komen waar hij nu staat", vervolgt Flanagan. "Ik had geen beter persoon kunnen aanwijzen om de prijs te winnen. Het is wonderlijk. Met zo’n fijne familie heb ik nog steeds hoop in deze wereld."

Bezig met laden …