voetbalzone

Verdediger reageert op tweet van club: 'Hebben we een wedstrijd?!'

Bart Kruyt09 sep 2015, 11:46
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2015, 11:46
Advertentie

Patrick Flynn heeft gemerkt dat je echt buiten de groep valt wanneer je langdurig geblesseerd bent. De verdediger van Longford Town kan in dit gehele seizoen niet meer in actie komen en las dinsdagavond op Twitter dat zijn club een wedstrijd aan het spelen was. Hier was Flynn helemaal niet van op de hoogte, wat voor hilariteit zorgde in voetbalminnend Ierland.

Longford Town speelde in de kwartfinale van de Leinster Senior Cup tegen Shamrock Rovers en via het officiële twitterkanaal van Longford werd er een tussenstand (0-0) doorgegeven. Flynn kreeg met zijn reactie onbedoeld de lachers op zijn hand: “Is dit een grap... hebben we een wedstrijd vandaag?”, schreef hij.

Longford had moeite om tot scoren te komen en dus volgde er een nieuwe reactie van Flynn: “Ik kom er aan jongens!” Een uur later was Flynn echter nog steeds niet gesignaleerd, wat ook naar buiten werd gebracht door Longford. Shamrock Rovers kwam vervolgens op voorsprong en deed ook een duit in het zakje: de tegenstander vroeg aan Flynn waar hij bleef. De reactie van de verdediger was weer hilarisch: “Ik ben gestopt voor een broodje kebab, zeg tegen Tony (Tony Cousins, de manager van Longford, red.) dat ik nog vijftien minuten nodig heb...” Het duel eindigde uiteindelijk in 1-0 voor Shamrock Rovers; Flynn is niet gesignaleerd.

Bezig met laden …