voetbalzone

'Verdediger zonder de juiste energie' opeens terug in basiself Vitesse

Bart Kruyt26 feb 2016, 16:21
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2016, 16:21
Advertentie

Kelvin Leerdam werd vijf weken terug nog gedumpt bij de beloften van Vitesse. “Op dit moment heeft Kelvin niet de juiste energie”, zo luidde destijds de uitleg van technisch directeur Mo Allach. Blijkbaar heeft de energie van de verdediger een positieve wending gehad, want dit weekend mag hij opeens weer in de basis beginnen.

/

Trainer Rob Maas wisselde in de afgelopen weken al behoorlijk wat in zijn elftal en gaat daar dus vrolijk mee door. “Kelvin heeft deze week laten zien dat hij er klaar voor is”, zegt Maas op de officiële website van de Arnhemmers in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Willem II. Behalve Leerdam maakt ook Arnold Kruijswijk weer zijn opwachting in de Arnhemse defensie. Daar tegenover staan de blessures van Dominic Solanke en Elmo Lieftink en de schorsing van Denis Olynik.

Maas heeft er vertrouwen in dat Vitesse ook zonder dat trio kan winnen van het dit kalenderjaar nog zegeloze Willem II. “Als we met dezelfde intentie spelen als tegen Heerenveen en sommige delen van de wedstrijd tegen De Graafschap komt het goed”, voorspelt de opvolger van Peter Bosz.

Bezig met laden …