voetbalzone

'Vergelijk ons maar met de buitenspelers van Heerenveen vorig seizoen'

Bart Kruyt25 jul 2012, 16:35
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2012, 16:35
Advertentie

Met enige vertraging is Jules Reimerink volgend seizoen te bewonderen in de Eredivisie. De voormalig jeugdspeler van FC Twente maakte indruk bij Go Ahead Eagles, maar vertrok vervolgens naar Duitsland, waar hij voor Energie Cottbus ging spelen. Na twee seizoenen in de 2. Bundesliga haalde VVV-Venlo hem eerder deze maand terug naar Nederland.

/

De 22-jarige Reimerink maakte transfervrij de overstap, nadat zijn contract bij Cottbus was ontbonden. "Op de eerste plaats wilde ik naar de Eredivisie", zegt hij in gesprek met Voetbal International. "Ik heb er echt superveel zin in om op dat niveau te laten zien wat ik in huis heb. Er zit zeker kwaliteit in deze spelersgroep. Zelf hoop ik vooral dat Yanic Wildschut bij VVV blijft. Ik heb hem dat verteld en hij begon een beetje te lachen. Er is natuurlijk volop belangstelling voor hem."

"Yanic is net iets jonger dan ik, maar ik heb in de Jupiler League weleens tegen hem gespeeld en ik heb hem vorig seizoen ook gevolgd", vervolgt Reimerink. "We hebben allebei een beetje dezelfde speelstijl: Yanic en ik kunnen met onze snelheid en acties van de ruimte profiteren, als we naar achteren leunen. Vergelijk ons maar een beetje met de buitenspelers van sc Heerenveen vorig seizoen: Yanic en ik gaan hopelijk de Oussama Assaidi en Luciano Narsingh van VVV worden."

Bezig met laden …