voetbalzone

‘‘Vergeten’ Guidetti staat voor opvallende PL-transfer in januari’

Daniel Cabot Kerkdijk25 okt 2013, 10:40
Laatst bijgewerkt: 25 okt 2013, 10:40
Advertentie

John Guidetti kende een briljant seizoen op huurbasis bij Feyenoord, maar bijna anderhalf jaar later kan geconcludeerd worden dat de aanvaller zich niet verder heeft kunnen ontwikkelen. De 21-jarige Zweed kampte met divers blessureleed en door een mysterieuze bacterie kon hij een lange periode niet in actie komen. De aanvaller zit bij Manchester City op een dood spoor.

/

Volgens diverse Britse media hoeft Guidetti niet langer te wanhopen. Liverpool zou meer dan gemiddelde interesse in de aanvaller hebben. City-coach Manuel Pellegrini gaf afgelopen week aan dat Guidetti in een ietwat uitzichtloze situatie zit. Hij heeft met Sergio Agüero, Edin Dzeko, Stevan Jovetic en Álvaro Negredo zeer gerenommeerde aanvallers voor zich.

Liverpool zou Guidetti al in zijn periode bij Feyenoord hebben gevolgd. In De Kuip was hij goed voor 20 doelpunten in 23 duels in de Eredivisie. Ook de namen van AS Monaco en Trabzonspor worden genoemd. Goedkoop is Guidetti echter niet. Het contract van de Zweed loopt nog anderhalf jaar door en met minder dan zes miljoen euro neemt Manchester City geen genoegen.

Bezig met laden …