voetbalzone

Vergoossen geeft stokje over bij Racing Genk

Bart Kruyt08 dec 2009, 09:59
Laatst bijgewerkt: 08 dec 2009, 09:59
Advertentie

Sef Vergoossen is niet langer betrokken bij Racing Genk. De Nederlandse oefenmeester was sinds april van dit jaar technisch directeur/adviseur bij Genk, maar heeft zijn taken overgedragen aan Herman Vermeulen. Vergoossen had al eerder aangegeven dat hij de functie bij Genk slechts tijdelijk zou bekleden.

Volgens L1 zal de Limburger nog wel wat lopende zaken afhandelen, maar geeft hij vervolgens het stokje over aan Vermeulen. Die was in het verleden onder meer trainer van AA Gent en Sint Truiden, maar gaat nu in de bestuurskamer verder. Vergoossen was in het verleden (2001-2004) drie jaar actief als hoofdtrainer van Genk.

In Nederland werkte Vergoossen bij VVV-Venlo, MVV, Roda JC en PSV. Bij laatstgenoemde club nam de Limburger in januari 2008 als interim-trainer het stokje over van de toen naar Valencia vertrokken Ronald Koeman. Vergoossen sloot zijn periode in Eindhoven af met een landstitel, om vervolgens terug te keren naar Genk. Onlangs werd Frank Vercauteren daar aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

Bezig met laden …