voetbalzone

Vergoossen tijdelijk technisch adviseur in Genk

29 apr 2009, 21:57
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2009, 21:57
Advertentie
Sef Vergoossen heeft een principieel akkoord bereikt rond een tijdelijke overeenkomst met RC Genk voor een functie als technisch adviseur. Dat meldt de Belgische club woensdagavond op het digitale thuis. Na een afsluitend gesprek tussen Vergoossen en algemeen directeur Dirk Degraen werden de benodigde handtekeningen gezet.

Vergoossen stond tussen 2001 en 2004 als hoofdtrainer onder contract bij De Smurfen, na twintig jaar bij onder meer de Limburgse clubs VVV-Venlo, MVV en Roda JC te hebben gewerkt. Genk verzocht Vergoossen enkele maanden geleden de club helemaal door te lichten. In zijn rapport adviseerde hij de aanstelling van een hoofdverantwoordelijke voor het sportieve verhaal: een technisch directeur.

"Het is een zware functie", vertelt Vergoossen aan De Limburger. "Genk wil terecht de tijd nemen om een geschikte persoon te vinden. Tot die tijd heeft men mij gevraagd een deel van de taken uit te voeren. Ik ben bereid dat tijdelijk op me te nemen. Als Genk iemand gevonden heeft, zal ik meteen een stap terug doen."
Bezig met laden …