voetbalzone

Verhaegh: 'Of ik verrast ben dat ik bij de dertig namen zit? Niet echt'

Bart Kruyt15 mei 2014, 10:25
Laatst bijgewerkt: 15 mei 2014, 10:25
Advertentie

Bondscoach Louis van Gaal maakte dinsdag zijn voorselectie bekend voor het aankomende WK en heeft in zijn groep ook een plekje ingeruimd voor Paul Verhaegh. De rechtsback van FC Augsburg kwam door een knieblessure bij Gregory van der Wiel weer in beeld en heeft goede papieren om als stand-in van Daryl Janmaat mee te gaan naar het WK. Verhaegh heeft er zin in.

voetbalzone

De vleugelverdediger meldde zich donderdag als één van de eerste 'buitenlandse' Oranje-klanten in Hoenderloo. "Of ik verrast ben dat ik bij de dertig namen zit? Niet echt. Vorig jaar was het een grotere verrassing dat ik er voor het eerst bij zat", zei hij tegen De Telegraaf. "Het begint nu echt. Ik kijk er naar uit om me van mijn beste kant te laten zien."

Verhaegh las op internet dat hij bij de voorselectie zat: hij wist hoe laat Van Gaal zijn groep bekend zou maken. Kort hierna belde teammanager Hans Jorritsma hem op om het nieuws officieel door te geven. Verhaegh speelde in het afgelopen seizoen dertig competitiewedstrijden voor Augsburg in de Bundesliga en staat op een interland.

Bezig met laden …