voetbalzone

'Verhoek is precies zoals wij dachten: een prima versterking voor Feyenoord'

Bart Kruyt20 feb 2013, 11:20
Laatst bijgewerkt: 20 feb 2013, 11:20
Advertentie

Wesley Verhoek kan moeilijk tevreden zijn over zijn eerste halfjaar bij Feyenoord. De rechtsbuiten deed weliswaar al in zeventien competitiewedstrijden mee, waarvan twaalf als basisspeler, maar is nog geen schim van de speler die hij ooit was bij ADO Den Haag. Martin van Geel is nog niet van plan om het vertrouwen in Verhoek op te geven.

/

De technisch directeur van Feyenoord ruilde Verhoek in de zomer voor Jerson Cabral, die over een aflopend contract beschikte in Rotterdam en niet wilde bijtekenen. "Wesley is precies zoals wij dachten dat hij zou zijn: een prima versterking voor Feyenoord en een goede jongen voor in de groep", zegt Van Geel in Voetbal International. "Hij moet nog wennen en stappen maken. En dan zal hij met Ruben Schaken moeten uitvogelen wie rechtsbuiten gaat spelen."

De 26-jarige Verhoek is bezig aan zijn negende seizoen in het profvoetbal en speelde de eerste 7,5 jaar van zijn loopbaan bij ADO. Daar deed de aanvaller het zo goed, dat hij een transfer naar Twente verdiende. In Enschede kwam hij echter niet uit de verf en na tien competitieduels voor de Tukkers ging hij verder bij Feyenoord, waar hij dus ook zijn draai nog moet vinden.

Bezig met laden …