voetbalzone

'Verhoek kondigt in supportershome transfer naar Engeland aan'

Bart Kruyt07 aug 2011, 18:08
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2011, 18:08
Advertentie

Wesley Verhoek lijkt zondag zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag te hebben gespeeld. Volgens RTV West heeft de vleugelaanvaller zondag in het supportershome afscheid genomen, met de mededeling dat hij zijn loopbaan vervolgt bij Nottingham Forest. ADO heeft dit nieuws nog niet bevestigd op de officiële website van de club.

/

De hofstedelingen wezen eerder deze week nog een bod van Glasgow Rangers af, maar lijken het nu wel eens te zijn geworden met Nottingham Forest. Deze ploeg speelt in de Championship en staat onder leiding van voormalig Twente-trainer Steve McClaren. De 24-jarige Verhoek heeft er 159 competitiewedstrijden voor ADO opzitten en scoorde daarin 25 keer.

Voor ADO Den Haag betekent de transfer, die waarschijnlijk volgende week wordt afgerond, een forse financiële injectie waarmee een gat van 1,4 miljoen euro op de begroting wordt gedicht. Voor Verhoek wordt zijn gedroomde buitenlandse avontuur nu werkelijkheid. Om die reden wilde de 24-jarige eerder geen overgang naar FC Utrecht en AZ bespreken.

Bezig met laden …