voetbalzone

Verhuurde Ajacied: 'We kunnen zeker winnen van Ajax, het wordt 2-1'

Matthijs van Laar06 nov 2014, 18:55
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2014, 18:55
Advertentie
voetbalzone

Dejan Meleg kijkt reikhalzend uit naar aankomende zondag. Dat ontvangt hij met zijn huidige werkgever SC Cambuur titelkandidaat Ajax, waar de Servische rechtsbuiten nog altijd onder contract staat. De twintigjarige aanvaller gaat zijn eigenlijke werkgever echter niet sparen, zo verklaart hij in een interview op de website van de Friese club.

Meleg kwam in de zomer van 2013 naar Nederland en maakte vorig seizoen voornamelijk minuten bij Jong Ajax, waarvoor hij twaalf keer het net vond. Dit jaar vonden de Amsterdammers het verstandiger om het jonge talent elders ervaring op te laten doen. Het werd dus Cambuur, waarvoor hij tot nog toe zeven keer in actie kwam en twee assists verzorgde.

Aankomend weekend hoopt Meleg die cijfers verder te verbeteren. Hij heeft het volste vertrouwen in een goed resultaat. "We spelen thuis, dus dat zegt genoeg. Als we spelen zoals we altijd doen, dan denk ik zeker dat we deze wedstrijd kunnen winnen. Maar uiteraard heb ik veel respect voor Ajax", zegt hij. De talentvolle jongeling waagt zich ook alvast aan een voorspelling. "2-1 voor Cambuur!"

Bezig met laden …