voetbalzone

Vermeend United-doelwit tekent bij tot 2021: 'Dit is een speciale dag voor me'

Matthijs van Laar01 feb 2016, 14:46
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2016, 14:46
Advertentie
voetbalzone

Ayoze Pérez gaat voorlopig niet weg bij Newcastle United. De Spaanse spelmaker, wiens naam in verband werd gebracht met clubs als Manchester United en Chelsea, heeft maandag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij the Magpies. Hij staat nu tot medio 2021 op de loonlijst in Newcastle.

De 22-jarige ex-jeugdinternational van Spanje kwam in de zomer van 2014 over van CD Teneriffa, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Het bleek een schot in de roos. “Dit is een speciale dag voor me, een grote dag”, zegt Pérez op de website van zijn club. “Ik ben erg gelukkig hier, dus dit is goed nieuws voor me. Ik hoop dat dat ook geldt voor de Geordie family.”

Ook Steve McClaren is uiteraard dolblij met het langer aanblijven van de technicus, die in 63 wedstrijden voor de club goed was voor 12 goals en 2 assists. “Ayoze is een zeer goede speler met enorm veel potentie. Wij vertrouwen erop dat hij een mooie toekomst tegemoet gaat bij deze club. We zijn bezig met de planning voor de lange termijn en daar maakt hij een belangrijk onderdeel van uit”, aldus de manager.

Bezig met laden …