Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz stak veel op van Johan Cruijff Schaal

Laatste update:

PSV neemt het dinsdagavond in de derde voorronde van de Champions League op tegen Sturm Graz. Na het winnen van de Johan Cruijff Schaal is het volgende doel het bereiken van de groepsfase van het grootste Europese clubtoernooi. Een scenario als vorig seizoen moet koste wat kost voorkomen worden en dus houdt Peter Bosz vertrouwen in het elftal dat vrijdag te sterk was voor Feyenoord. PSV - Sturm Graz vangt om 20.30 uur aan en is te zien bij Veronica.

Zoals verwacht kiest Bosz voor Walter Benítez tussen de palen. De Argentijn heeft de concurrentiestrijd definitief gewonnen van Joël Drommel en hield tegen Feyenoord meteen de nul. De defensie wordt gecompleteerd door Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Patrick van Aanholt. De opvallendste naam is misschien wel Teze als rechtsback, daar Bosz in de voorbereiding veelvuldig koos voor Shurandy Sambo.

Op het middenveld krijgt Isaac Babadi opnieuw het vertrouwen. De middenvelder maakte een goede indruk in de voorbereiding en wordt daarom opnieuw beloond met een basisplaats. Hij was tegen Feyenoord een van de smaakmakers bij PSV. Naast hem op het middenveld zijn er weinig verrassingen. De door Nottingham Forest begeerde Ibrahim Sangaré en Joey Veerman vormen samen met Babadi het middenrif. Guus Til komt (nog) niet in de plannen voor van Bosz.

Voorin heeft Luuk de Jong voorlopig een streepje voor op Ricardo Pepi. De Amerikaan werd voor veel geld overgenomen van FC Augsburg, maar moet genoegen nemen met een plek op de bank. De Jong wordt geflankeerd door recordaankoop Noa Lang aan de linkerkant en Johan Bakayoko aan de rechterkant. Eerstgenoemde kreeg vrijdag De Kuip op geheel eigen wijze stil met de enige treffer tien minuten voor tijd.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lang.

Gaat PSV zich ontdoen van Sturm Graz?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Gaat lukken. Sturm Graz stelt niet zo veel voor, werden in De Kuip met 6-0 opgerold. Moet PSV toch lukken..

8 augustus 2023 om 07:27

Volg de Oostenrijkse competitie en je zit ernaast ze zijn stuk verbeterd sindsdien en gewoon een stabiele ploeg. Die Nederlandse denigrerende mentaliteit van die rollen we wel even op is best ongefundeerd

8 augustus 2023 om 07:36

Zijn niks verbeterd volgens transfermarkt. Dus moet eenvoudig te doen zijn.

8 augustus 2023 om 07:41

Elke ploeg krijgt wel is een pak slaag, ook top ploegen. Dat kan een keer gebeuren. Om dat nu als graadmeter te gebruiken slaat echt nergens op. Is gewoon weer een andere wedstrijd

8 augustus 2023 om 07:52

Zo kreeg PSV nota bene vorig seizoen nog een pak slaag van Cambuur die nu in de KKD spelen. Dat Sturm Graz moet nu ook wel denken dat het een eitje wordt

8 augustus 2023 om 07:58

Dat zegt niets. Dat is al weer bijna een jaar geleden. In het huidige voetbal is dat met de snel wisselende selecties een eeuwigheid.

8 augustus 2023 om 07:59

Stel je voor PSV had ook nog verloren van Groningen en Emmen vorig seizoen, ik denk dat dan de vlag uitkan in Graz. Overigens wel alle 3 in uitwedstrijden, thuis werden die clubs wel weer opgerold. Laat PSV dat vanavond ook maar doen, zitten we er volgende week wat comfortabeler bij.

8 augustus 2023 om 08:03

Joh, als PSV hiervan verliest ligt dat echt aan PSV zelf.

8 augustus 2023 om 08:17

Als we hier van moeten vrezen dan moeten thuis blijven. Het is dat Luuk nu aanvoerder is. Anders had ik gelijk met Pepi begonnen. Dan maar tweede helft hoop ik

8 augustus 2023 om 09:28

Kom op zeg Stphn023, jij verward denigrerend met iets heel anders. PSV dient toch gewoon te winnen van Sturm Graz, of niet dan? We hebben het over de #2 van de Nederlandse competitie tegen de #2 van de Oostenrijkse met alle respect. Woorden als oprollen zijn inderdaad niet nodig, maar die ongefundeerde angst ook niet.

8 augustus 2023 om 08:26

En in Oostenrijk verloren ze… En ze eindigden net als Feyenoord op 8 punten. Natuurlijk moet PSV hiervan kunnen winnen, maar zo makkelijk als jij het stelt is het niet.

8 augustus 2023 om 09:14

10/15de minuut 0-1 let maar op

8 augustus 2023 om 10:02

In het verleden behaalde resultaten… denk dat psv al tevreden mag zijn met 2x een zakelijke overwinning

8 augustus 2023 om 11:08

Hoop dat het lukt, maar er is bij ons ook nog genoeg te verbeteren... We starten deze belangrijke campange iig weer zonder aanzienlijke verdedigende versterkingen.... Wellicht dat je dat thuis tegen Sturm nog kunt handelen, maar het kan bij ons vaak alle kanten op.

8 augustus 2023 om 20:54

Voor hen die het allemaal niet zagen gebeuren…

Ontzettend zin weer in het Europese seizoen. Ik verwacht veel van PSV om eerlijk te zijn. Benieuwd of het dominante veldspel waar Bosz naar streeft ook resulteert in het creëren van veel kansen maar gezien de kwaliteit die PSV heeft op het middenveld en op de flanken met name .. beetje jaloers wel haha.

8 augustus 2023 om 08:43

Zeker, Bosz laat spelers weer doen weer ze goed in zijn: voetballen, aanvallen. Bij Feijenoord speelden we sterk, maar nu die lijn doortrekken.

8 augustus 2023 om 17:36

Je speelde sterk maar een hoop spelers van Feyenoord waren nog niet in vorm

8 augustus 2023 om 17:59

En die van PSV zijn wel allemaal al in vorm?

8 augustus 2023 om 09:48

Dat is inderdaad prima maar Luuk de Jong heeft zijn beste tijd gehad helaas. Is wel een prima aanspeelpunt en zal vast meer kopduels winnen dan Pepi maar dat was het dan ook. Hij moet het hebben van een voorzet waar Pepi met een individuele actie misschien nog wel het verschil kan maken. Ik hoop dat hij een kans krijgt vanavond en niet pas in de 86ste minuut.

Bosz, wat een baas dat hij Babadi weer laat starten, natuurlijk maakt de keuze makkelijker omdat hij goed speelde tegen Feyenoord, maar toch. Was nog beter geweest als hij die slappe Luuk naar het bankje verwees, maar helaas. Van Noa lang schiet meer op doel dan voorzetten en Bakayoko snijd naar binnen toe dus heb je niets aan Luuk. Pepi is volgens mij teminste nog snel, die je de diepte in kan sturen

8 augustus 2023 om 08:01

Je moet niet per se kijken naar de buitenspelers. In zijn eerste periode kreeg hij voornamelijk de ballen van Willems (die zelfs een keer de assist-koning werd in een seizoen) en mindere mate Arias. Echter zie ik Teze geen lekkere voorzet geven en Van Aanholt ook niet. Met die onderbouwing ben ik het wel met je eens, dat PSV snel moet overstappen op Pepi en Luuk als pinchhitter moet inzetten, ondanks dat hij aanvoerder is en te duur voor de bank.

8 augustus 2023 om 08:12

Eerst kreeg hij ze van Gakpo, de assist koning, daarna kreeg hij ze van Xavi, vaak assist door het midden, lobje in de 16, Noa en Bakayoko kunnen dat wel, en doen het ook soms maar niet zo vaak en vooral niet als effectief als de voorgaande namen.

8 augustus 2023 om 09:12

Bosz durft en anderzijds heeft Icey dit zelf verdiend, wat erg knap is. Mag het vanavond weer laten zien.

8 augustus 2023 om 09:32

Luuk moet je er sowieso inzetten om de corners van Graz te verdedigen.

8 augustus 2023 om 09:49

Yep, voor deze wedstrijd is de kopkracht van Luuk echt noodzakelijk.

8 augustus 2023 om 10:04

Dit werd inderdaad ook al gezegd door Bosz meen ik. Kopkracht van Luuk is alleen al in defensief opzicht broodnodig

8 augustus 2023 om 18:40

Een spits laten starten omdat je hem nodig hebt bij dode spelmomenten van de tegenstander. Heb altijd dat de verdediging volledig onder gesneeuwd raakt bij het transferbeleid van psv en dit bevestigd dat weer.

Middenveld en aanval zit wel goed, alleen net als voorgaande jaren kan ramalho het zo maar weer eens verpesten. Eerst zien dan geloven!

8 augustus 2023 om 07:39

ja inderdaad... het blijft altijd billen knijpen met hem erbij.. Ik hoop dat Debast snel komt!

Ik ben na afgelopen wedstrijd helemaal nog niet overtuigd van PSV. Vond ze eigenlijk redelijk aan elkaar gewaagd.
Daarnaast mag men oppassen voor de gebruikelijke onderschatting van clubs uit voor Nederlandse clubs " kleinere" competities.
Aard zal voor ze duimen. Op naar drie CL tickets.

8 augustus 2023 om 07:57

Ik ben juist blij na vrijdag. De 0 redelijk simpel gehouden. Vorig jaar werd het 4-3 in de JC schaal, juist daarmee ging ik met minder vertrouwen erin. 3 tegengoals zijn gewoon te veel. In de CL is de 0 al een enorme stap richting de volgende ronde.

8 augustus 2023 om 09:05

De 0 redelijk simpel gehouden? Feyenoord heeft toch echt wel een aantal grote kansen gehad en speelde in de eerste helft een aantal keer vrij gemakkelijk erdoorheen.

Wel mee eens dat over all PSV de betere was afgelopen vrijdag.

8 augustus 2023 om 08:00

Als je na de afgelopen wedstrijd helemaal niet overtuigd bent, dan heb je vorig jaar zeker niet gekeken? Dit Psv speelde tegen Feyenoord een stuk beter als afgelopen seizoen. En ondanks dat het pas de eerste echte testcase was, kon je zien dat ze veel verder zijn. De kampioen in eigen huis verslaan is voor mij overtuigend genoeg om tegen Sturm Graz ook een goed resultaat neer te zetten.

8 augustus 2023 om 09:38

Haha inderdaad, vorig seizoen in de kuip mocht je van geluk spreken dat het 2-2 werd (ondanks dat je met 0-2 voor kwam (vraag me niet hoe ze met 0-2 voorkwamen...).

Psv bleef sterk overeind en door momenten van verminderde scherpte kwam Feyenoord er doorheen.

8 augustus 2023 om 10:48

Vorig jaar heb ik idd met een halff oog gekeken. Maar je hebt gelijk, het was dit jaar in ieder geval weer wat beter.

8 augustus 2023 om 09:11

Hoe kan het ook anders iemand die voor Ajax is ..die jaloers op Psv is dat ze het zoveel beter doen dan Ajax zo n reactie plaatst..

Of je hebt de wedstrijd niet gezien en je roept maar wat of je hoopt op een hoop reacties..maar Psv was wel degelijk beter dan Feyenoord.. Slot gaf het ook eerlijk toe dat zullen ze bij Ajax niet snel doen nee want daar denken ze nog steeds wij zijn Ajax wij zijn de beste

8 augustus 2023 om 10:52

Vind dat echt een dooddoener die meteen elke discussie smoort. Het is niet zo omdat ik voor Ajax ben ik tegen de rest ben, dus dat is een conclusie die ik niet ondersteun. Daarnaast heb ik behalve met Ronaldo, Romario nooit iets gehad waardoor ik jaloers zou moeten zijn op PSV. Als geboren Amsterdammer hief ik je ook niet uit te leggen waarom ik voor Ajax ben.
En ook als Ajax een keer een minder jaar heb ben ik niet jaloers op andere clubs.
En ik geef alleen aan dat ik nog niet helemaal overtuigd ben en dat ik het verschil niet zo groot vond en dan ben ik meteen een hater. Jammer, als je zo je gesprekken met mensen voert waar je het misschien niet mee eens bent.

8 augustus 2023 om 10:54

Overigens he opmerking: dat zullen ze bij Ajax niet snel doen?
Ik ben niet Ajax he? Ik ben een supporter en daarmee een heel klein onderdeeltje.
Maar kom maar terug als je een volwassen discussie kan voeren mijn waarde Niklos.

8 augustus 2023 om 11:03

@Nikos jaloers op PSV. Nog niet misschien. Ik heb de wedstrijd Feyenoord - PSV namelijk wel gekeken en dat was alles behalve een vermakelijke wedstrijd. PSV was beter, mee eens, maar het niveau aan beide kanten was absoluut niet om naar huis te schrijven.

8 augustus 2023 om 17:29



Maar dat is het niveau van Ajax al helemaal niet..dat is nog een veel lager niveau tegen Unterhaching 3 goals tegen..en kansloos verloren van Anderlecht ..augsburg en Dortmund..

Vanavond in Eindhoven met minimaal 2-0 of 3-0 winnen en dan ga ik pas met een onbezorgd gevoel de return in. Het kan namelijk volgende week in Oostenrijk nog wel een hele vervelende pot worden. Heb zin om vanavond weer lekker in het stadion te zitten. Dat is alweer een tijdje geleden

8 augustus 2023 om 08:18

@andres13

Veel plezier in het stadion!

Ik hoop dat PSV deze wedstrijd wint, het zou echt tof zijn als we lekker veel punten binnen harken.
In Frankrijk zullen ze zich zo langzamerhand ook wel achter de oren krabben dat Nederlandse clubs zoveel punten binnen halen de laatste jaren. Zou mooi zijn als we die gasten ook voorbij gaan op de coëfficiënten lijst

Hoop niet dat Psv er makkelijk over denkt met rollen wij even op.
Zijn vechters en gaan tot de laatste minuut door, heb ze wel eens zien spelen.
Desalniettemin hoop ik dat Psv wel wint dus succes en maak er een leuke winnende pot van

"de Argentijn heeft de concurrentiestrijd definitief gewonnen van Joël Drommel"

Huh was dit een strijd dan?

8 augustus 2023 om 09:37

haha dat is wat ik ook dacht ja.. Maar zal wel onder de noemer: Nieuwe coach, iedereen begint op nul ofzo...

8 augustus 2023 om 10:07

Drommel wordt toch nog steeds gezien als een veelbelovende speler. Nieuw seizoen nieuwe coach met een andere speelwijze, wellicht dat hij 5% kans had om Bosz te overtuigen hem boven Benitez te verkiezen

Word lastig potje ,ik denk dat sturm ook best goed elftal heeft

De terugkeer van champions league voetbal, wat heerlijk! Heb zin in de wedstrijd vanavond. Komop PSV, doe het voor het nederlands voetbal. als ze zo spelen als in de tweede helft tegen feyenoord moet het goed komen.

8 augustus 2023 om 11:04

Überhaupt de terugkeer van clubvoetbal vind ik heerlijk. Doordeweeks lekker Europees voetbal, in de weekenden de Nederlandse en Europese topcompetities volgen. Zin in het nieuwe seizoen.

8 augustus 2023 om 15:26




zeker, kan niet wachten om weer 2x per maand in het stadion te zitten. en als excelsior fan natuurlijk een paar biertjes naar binnen gooien om het allemaal dragelijk te maken! tegen ajax mag ik weer

Denk dat we thuis nipt winnen(1-0 of 2-1) en uit een gelijkspel. Dat is genoeg maar bij psv maken we het ons altijd veel te moeilijk. Zou lekker zijn om vanavond met 4-0 o.i.d. Te winnen maar dat gaat toch niet gebeuren.

8 augustus 2023 om 18:01

Beetje meer vertrouwen mag wel..sturm Graz is ook weer geen Real Madrid ofzo..word een 2-0 a 3-0 vanavond..

Of het nu deze of volgende ronde is. Ergens laten we het toch wel weer liggen. Het blijft PSV, onze track record is niet bijster goed. Ik maak me vast klaar voor weer een teleurstellend EL seizoen.

Gewoon lekker kampioen worden dit jaar. De rest vind ik minder belangrijk.

Succes PSV. Hoop dat jullie met een aantal doelpunten verschil winnen. Maar wanneer ik die verdediging zie met Ramalho en Teze dan zou ik mij als PSV toch echt wel zorgen maken.

8 augustus 2023 om 17:58

Waarom zorgen maken? de 0 tegen Nottingham en de 0 tegen Feyenoord..en Sturm Graz is echt niet beter dan die 2..

8 augustus 2023 om 18:05

Misschien juist door zo'n mentaliteit

8 augustus 2023 om 18:45

Teze is in de belangrijke wedstrijden vaak redelijk solide op rechtsback. Vind ik dat we beter moeten? Absoluut. Maar zijn al die trainers samen (schmidt, RvN, Bosz) dan allemaal blind? Ramalho kan ik ook moeilijk pruimen.

Ik ben wel benieuwd naar jouw argumenten om je zorgen te maken. In hoeverre ben je op de hoogte van de aanvallende kwaliteiten van Sturm Graz?

Jeetje, alweer een PSV item. Is er geen leuker Ajax nieuws?

8 augustus 2023 om 17:57

Nee.. of spelen die ook voor de CL?

8 augustus 2023 om 18:46

Het is een gerecycled bericht van vanochtend. Wel blijven opletten he

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren