Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vernietigend oordeel over dure aankoop van PSV: ‘Hele rare acties zijn dit’

Laatste update:

Kees Kwakman is in de rust van de wedstrijd PSV - Almere City FC (1-0) uitermate kritisch op Hirving Lozano. De analist van ESPN zag de linksbuiten van PSV, die afgelopen zomer teruggehaald werd van Napoli, moeite hebben met zijn techniek en balbehandeling.

PSV kwam in de slotfase van de eerste helft op voorsprong via een goal van Luuk de Jong, maar overtuigde allesbehalve. Dat wijt Kwakman onder andere aan de linksbuiten van PSV. "Lozano... Hij overtuigt eigenlijk het hele seizoen nog niet, op die ene wedstrijd tegen Ajax na waar hij drie goals maakte..."

Lozano verslikte zich een aantal keer in zijn dribbels. "Die balbehandeling van hem... Dat je denkt: waar is je techniek? Johan Bakayoko komt er op rechts ook nog niet aan te pas hoor, maar bij Lozano zie je het ook aan zijn techniek en balbehandeling. Het is alsof-ie stroom op zijn voeten heeft staan."

"Hij geeft zoveel rare passes ook", zegt Kwakman terwijl er beelden worden getoond van een dramatische breedtepass van Lozano, die niet in de buurt bij een ploeggenoot kwam. "Hele rare acties en totaal niet overtuigend."

Kwakman had meer verwacht toen PSV in de zomer vijftien miljoen euro neertelde voor Lozano. "Ik weet dat hij dat verfijnde nooit heel erg heeft gehad, maar als je terugkomt van zo'n avontuur bij Napoli, waar hij toch ook heel belangrijk is geweest, mag je toch wel wat meer verwachten."

"Het zou me niet verbazen als Bosz ervoor kiest om Noa Lang op links te zetten en met Isaac Babadi op 10 te gaan spelen", voorspelde Kwakman. PSV begon echter met dezelfde elf namen aan de tweede helft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Lozano moet het toch ook niet per se hebben van zijn fluwelen techniek? Tegen Almere heb je gewoon weinig ruimte, das niet echt zijn spel. Kan je beter Lang neerzetten op links.

27 januari 2024 om 20:06

Of liever Toornstra toch?

27 januari 2024 om 20:11

Ja, maar die hebben jullie niet he, kan niet alles hebben 😛

27 januari 2024 om 20:14

Nou ik had inderdaad liever Toornstra gehad dan Martha...

De kritiek op Lozano is zo overdreven. Er komt zoveel dreiging van hem vandaan, tuurlijk lukt niet iedere actie en geeft hij weleens een slechte pass (anders speelde hij nu ook bij United ofzo) maar als je ziet wat een dreiging er van hem vandaan komt. Ook de penalty die Luuk de Jong binnenschoot is ter verdienste van Lozano. Gaf ook nog een aantal keer een goede pass op Til die hij had moet scoren. Het kan natuurlijk altijd beter maar ik ben echt niet ontevreden over Lozano hoor, doet het meer dan prima. Als ik twee spelers eruit mocht pakken gister dan waren het Schouten (die met name de eerste helft 1 van de minste wedstrijden van het seizoen speelde), Til die twee grote kansen om zeep hielp, en Teze die gewoon voetballend eigenlijk te matig is voor RB in mijn ogen.

28 januari 2024 om 08:52

Dat zijn er 3....
Psv had moeite met het compacte spel van Almere en dan worden de ruimtes klein en kunnen ze hun eigen aanvalsspel niet meer ontplooien. En dan gaat het om handigheid en behendigheid en daarvoor moet je niet bij Lozano zijn. Ik zou zelf ook voor Lang hebben gekozen, maarja ik zit hier en Bosz zit daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren