voetbalzone

Verrassende hoogvlieger in Engeland: 'Er zijn geen grenzen voor ons'

Bart Kruyt11 nov 2013, 07:00
Laatst bijgewerkt: 11 nov 2013, 07:00
Advertentie

Southampton is in de eerste maanden van het seizoen de revelatie van de Premier League. De ploeg van Mauricio Pochettino presteert dit voetbaljaar uitstekend en staat na elf competitieduels op de derde plaats van de ranglijst, met maar drie punten minder dan koploper Arsenal. Aanvaller Jay Rodriguez gelooft dat er zelfs nog meer in zit voor the Saints.

/

Southampton won zaterdag met 4-1 van Hull City en verbeterde daardoor de beste seizoensstart ooit in de geschiedenis van de club. "We werken ontzettend hard en we verdienen het om hier te staan", vindt Rodriguez. "We staan nu derde en ik geloof dat we nog hoger kunnen komen. Er zijn geen grenzen voor ons, denk ik: we moeten gewoon hard blijven werken en onszelf blijven verbeteren."

Rodriguez is een van de uitblinkers in het elftal van Pochettino en trok daarmee de aandacht van Roy Hodgson, die de aanvaller selecteerde voor de oefeninterlands van Engeland tegen Chili en Duitsland. Ook Rodriguez' ploeggenoten Ricky Lambert en Adam Lallana mogen zich melden voor deze duels.

Bezig met laden …