voetbalzone

Verrassing Davies: 'Ik ga genieten van mijn tijd bij de nationale ploeg'

Bart Kruyt04 okt 2010, 18:53
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2010, 18:53
Advertentie

Engels bondscoach Fabio Capello heeft maandag de namen bekendgemaakt van de Engelse spelers die zich mogen melden voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro, volgende week dinsdag. De Italiaan stuurde verrassend genoeg ook een uitnodiging naar Kevin Davies, de 33-jarige spits van Bolton Wanderers. Omdat Jermain Defoe, Bobby Zamora en Gabriel Agbonlahor allen geblesseerd zijn heeft Capello besloten Davies voor het eerst in zijn carrière op te roepen.

/

"Ik ga genieten van de ervaring, en als ik een kans krijg dan zal ik mijn best doen om indruk te maken", laat Davies weten op de officiële website van zijn club. "Mijn familie en ik zijn erg trots, ik weet dat ik wat last ga krijgen van de zenuwen en het is nog niet helemaal tot me doorgedrongen. Ik kijk echter uit naar deze kans en zal mijn uiterste best doen."

Bolton-manager Owen Coyle laat weten niet verrast te zijn met de uitnodiging voor Davies. "Hij krijgt de beloning voor de goede prestaties die hij iedere week weer laat zien. Hij werkt bijzonder hard en ik weet zeker dat hij honderd procent inzet zal tonen." Dit seizoen wist Davies twee doelpunten te maken in de zeven Premier League-duels die hij speelde.

Bezig met laden …