voetbalzone

Verratti-interesse bevestigd: ‘Zij willen een revolutie op de transfermarkt'

Yanick Vos21 dec 2016, 07:27
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2016, 07:27
Advertentie
/

Marco Verratti is wellicht bezig aan zijn laatste seizoen bij Paris Saint-Germain. De Italiaans international heeft een doorlopend contract in Parijs, maar vanuit zijn geboorteland wordt er flink aan hem getrokken. Internazionale zou de middenvelder graag willen inlijven.

Donato Di Campli, zaakwaarnemer van de 24-jarige Verratti, schermt met concrete aanbiedingen uit Italië. Welke clubs interesse hebben geeft Di Campli niet prijs, al is het geen geheim dat Inter en Juventus een oogje hebben op de ex-speler van Pescara. “Er is een aantal teams geïnteresseerd, maar je zou het aan PSG moeten vragen”, zegt de belangenbehartiger van Verratti tegen TeleLombardia, zonder het achterste van zijn tong te laten zien.

Verratti heeft in Parijs een contract tot de zomer van 2021. Volgens Di Campli is de kans aanwezig dat hij voor dat jaar weg is uit Frankrijk. “Of hij voor de rest van zijn leven in Parijs blijft? Ik kan je verzekeren van niet. Ik kan bevestigen dat hij aanbiedingen vanuit Italië op zak heeft. Meer nieuws dan dat heb ik op dit moment niet”, vervolgt de zaakwaarnemer. Op de interesse van Suning Group, de eigenaar van Inter, wil hij niet te veel kwijt. “Suning kan iedere speler ter wereld ambiëren, niet alleen Marco. Ik kan bevestigen dat Suning een revolutie teweeg wil brengen op de transfermarkt, maar tot op heden hebben zij hun geld niet goed besteed."

Bezig met laden …