voetbalzone

Verratti legt uit: ‘Soms komt een trein maar één keer in je leven voorbij’

Gijs Freriks24 dec 2015, 21:08
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2015, 21:08
Advertentie

Marco Verratti maakte in juli 2012 de overstap van Pescara naar Paris Saint-Germain, terwijl de middenvelder ook naar onder meer Juventus had kunnen verkassen. De 23-jarige Italiaan zegt in een interview met Sky Italia geen spijt te hebben van zijn transfer naar het Prinsenpark.

voetbalzone

“Toen ze me over PSG vertelden, was ik nog niet overtuigd. Het was mijn droom om met Pescara in de Serie A te spelen, maar soms komt een trein maar één keer in je leven voorbij en dan mag je die niet mislopen. Ik wist dat het hier moeilijk zou worden, maar het is met dank aan mijn ploeggenoten allemaal heel geleidelijk verlopen. Ze hebben mij als hun kleine broer ontvangen”, aldus de vijftienvoudig A-international.

“Carlo Ancelotti was als een tweede vader voor mij, hij heeft heel veel voor mij gedaan”, aldus Verratti, die in het interview ook ingaat op (het imago van) Zlatan Ibrahimovic. “Voor de buitenwereld lijkt hij heel ruig, maar hij is in het echt heel aardig en grappig. Hij is een geweldige gast die een moeilijke jeugd heeft gehad. Als je hem kent, weet je dat hij een geweldige gozer is”, besluit Verratti.

Bezig met laden …