voetbalzone

Verratti maakt met krabbel einde aan droom Real Madrid

Bart Kruyt02 aug 2016, 15:08
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2016, 15:08
Advertentie

André Gomes ging naar Barcelona en Paul Pogba lijkt naar Manchester United te vertrekken, waardoor de geruchten over een transfer van Marco Verratti naar Real Madrid weer nieuw leven werden ingeblazen. Florentino Pérez kan de komst van de middenvelder van Paris Saint-Germain echter vergeten, nu Verratti opnieuw een nieuw contract heeft getekend.

/

Verratti verlengde in februari ook al zijn verbintenis, tot de zomer van 2020, maar de geruchten over een vertrek naar Spanje hielden daarmee niet op. Dat was voor PSG reden genoeg om het contract van de Italiaan nóg eens open te breken en in mei liet voorzitter Nasser Al-Khelaifi al weten dat Verratti nu tot medio 2021 zou gaan bijtekenen. Dinsdag zijn de handtekeningen verzameld.

PSG heeft het nieuws nog niet gemeld op de officiële website van de club, maar de zaakwaarnemer van Verratti heeft al foto’s op social media geplaatst, waarop te zien is dat zijn cliënt het nieuwe contract ondertekent. “Ik ben gelukkig in Parijs en ik wil hier succesvol worden”, zei Verratti afgelopen weekend al. “Tot we de Champions League hebben veroverd, blijf ik hier.”

De 23-jarige Verratti heeft er nu vier seizoenen op zitten bij PSG, dat de middenvelder in 2012 overnam van Pescara. In het afgelopen voetbaljaar kwam hij door blessureleed niet verder dan achttien competitiewedstrijden en bovendien moest hij het EK aan zich voorbij laten gaan. Inmiddels is Verratti weer fit en klaar voor een nieuw seizoen.


Bezig met laden …