voetbalzone

Verratti wijst idool aan: ‘Hij is een magiër, ik zie hem erg graag spelen’

Erik van Dam02 nov 2015, 12:12
Laatst bijgewerkt: 02 nov 2015, 12:12
Advertentie

Marco Verratti heeft een basisplaats bij Paris Saint-Germain en zal het volgens velen erg ver schoppen. De 22-jarige middenvelder werd al drie keer kampioen van Frankrijk met zijn club en werd in de zomer nog gelinkt aan Real Madrid. Die club werd echter niet concreet voor hem, zegt hij zelf.

voetbalzone

Toen Carlo Ancelotti nog de coach was in Madrid waren de geruchten het hevigst, want die kende Verratti uiteraard nog uit Parijs. Ook na de wisseling van de wacht en het aantreden van Rafael Benítez hielden de geruchten echter aan. “Maar dat is nu allemaal irrelevant”, vindt de Italiaanse middenvelder. “Mijn prioriteit lag voortdurend bij deze club.”

“Het is mooi wanneer je wordt genoemd bij grote clubs, hoor, maar ik ben deze club ook erg dankbaar en zie niet in waarom ik hier weg zou moeten”, aldus Verratti. De vijftienvoudig Italiaans international spiegelt zich graag aan Andrés Iniesta en hoopt ooit net zo goed te worden als hij. “Als ik er één moet kiezen op mijn positie, dan Iniesta. Het duizelt me als ik hem zie spelen, hij kan echt alles. Hij scoort, hij draait tegenstanders dol. Hij is een magiër, ik zie hem erg graag spelen.”

Bezig met laden …