voetbalzone

Verratti wijst toptransfer openlijk af: ‘Ik ben gevleid, maar ik blijf hier’

Erik van Dam30 jul 2016, 15:54
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2016, 15:54
Advertentie

Marco Verratti is nog altijd niet van plan Paris Saint-Germain te verruilen voor Real Madrid. Nu Paul Pogba vrijwel zeker verhuist van Juventus naar Manchester United moest Real Madrid de aandacht verleggen en kwam het andermaal uit bij Verratti, in wie men eerder al serieuze interesse toonde. De 23-jarige middenvelder heeft echter geen zin om het Parc des Princes nu te verlaten.

/

Verratti heeft er al vier jaar opzitten in Parijs, voelt zich goed bij de club en heeft er nog een doorlopende verbintenis tot 2020. Hoewel Florentino Pérez al meermaals aangaf gecharmeerd te zijn van de middenvelder, vist de rijke voorzitter van Real Madrid ook nu weer achter het net. “Ik voel me gevleid dat een club als Real Madrid belangstelling heeft, maar ik heb de beslissing genomen in Parijs te blijven”, zegt de Italiaan.

“Ik wil succesvol worden met Paris Saint-Germain. Voordat ik het hier zat ben of de club mij niet meer wil hebben, wil ik iets écht groots winnen. Tot we de Champions League veroverd hebben blijf ik dus hier”, verzekert Verratti in gesprek met Le Parisien. “Dat is het doel dat ik mezelf gesteld heb. Ik wil met dit team iets groots winnen, want het voelt aan als mijn familie.”

Bezig met laden …