voetbalzone

'Verrichtingen Cillessen blijven ook in buitenland niet onopgemerkt'

Bart Kruyt12 jul 2011, 10:30
Laatst bijgewerkt: 12 jul 2011, 10:30
Advertentie

Het kon niet uitblijven: Jasper Cillessen staat inmiddels ook op de lijstjes van de buitenlandse scouts. De talentvolle keeper van NEC maakte het afgelopen seizoen wekelijks een prima indruk en mag daarom op de belangstelling van onder meer KRC Genk rekenen. De landskampioen van België wil met de komst van de jeugdige doelwachter het vertrek van Thibaut Courtois opvangen.

/

De pas negentienjarige Courtois staat op dit moment in de belangstelling van Chelsea en naar verluidt laat een transfer niet lang op zich wachten. Genk is inmiddels al een zoektocht begonnen naar een waardige opvolger en kwam uit bij Cillessen, zo meldt het Algemeen Dagblad dinsdagochtend.

Scouts van Genk waren volgens het dagblad aanwezig bij de oefenduels van NEC in de voorbereiding. De talentvolle Cillessen (22) staat tot de zomer van 2014 onder contract in Nijmegen, waar hij afgelopen seizoen Gábor Babos wist te passeren als eerste doelman. Ook maakte hij recentelijk nog deel uit van de selectie van het Nederlands elftal voor de oefentrip in Zuid-Amerika.

Bezig met laden …