voetbalzone

Verschrikkelijke misser Kroaat kost Legia gedeelde koppositie

Bart Kruyt30 okt 2011, 19:40
Laatst bijgewerkt: 30 okt 2011, 19:40
Advertentie

Ivica Vrdoljak gaat een slapeloze nacht tegemoet. De Kroatische middenvelder van Legia Warschau kreeg zondag in de uitwedstrijd bij Lech Poznán de kans om zijn ploeg naar de gedeelde eerste plek van de ranglijst te brengen, toen hij twee minuten voor tijd voor open goal kwam te staan. Een onbegrijpelijke misser zorgde ervoor dat de score echter niet in beweging kwam: 0-0.

Lech Poznán was op zoek naar de openingstreffer, maar leed balverlies en werd bijna het slachtoffer van een razendsnelle counter. De linksbuiten van Legia Warschau brak door en bood Vrdoljak een niet te missen kans: althans, zo leek het. De Kroaat zag een leeg doel voor zich, maar slaagde er van dichtbij in om de bal nog over de lat te werken.

De misser van Vrdoljak, die dit seizoen tot dusver tweemaal scoorde, bleek een dure te zijn. Tijd voor een openingstreffer was er hierna niet meer en door de 0-0 remise blijft Legia op de tweede plaats staan in de Ekstraklasa, met twee punten minder dan koploper Slask Wroclaw. Het Wisla Krakow van Robert Maaskant staat overigens derde en heeft vier punten minder dan Slask.


szólj hozzá: Miss Vrdoljak

Bezig met laden …