voetbalzone

Verslaggever mist rode kaart Vanden Borre in duel met Blackburn Rovers

Bart Kruyt06 apr 2010, 13:06
Laatst bijgewerkt: 06 apr 2010, 13:06
Advertentie

Een hilarisch moment op SkySports dit weekend. In de wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Portsmouth kreeg de Belg Anthony vanden Borre twee keer geel en om de spanning er enigszins in te houden vroeg de presentator aan de verslaggever ter plaatse wie er uitgestuurd was. Deze had echter geen idee waar zijn collega het over had.

/

Vanden Borre kreeg in de slotfase van het duel zijn tweede gele kaart gepresenteerd, maar verslaggever Chris Kamara had het idee dat de Belg gewisseld werd. Op het moment dat hij werd gevraagd wie er uit het veld was gestuurd, presenteerde hij dan ook een zeer verrast gezicht. “Een rode kaart? Echt? Dat moet ik gemist hebben”, vroeg hij zich af.

Na het advies om de spelers even te tellen, zag Kamara zijn fout in. De commentator dacht dat Vanden Borre gewisseld werd, terwijl hij toch echt zijn tweede gele kaart had gekregen. Soccer Saturday is een populair programma op de Engelse televisie, waarbij geschakeld wordt tussen de diverse wedstrijden. Of Kamara volgende week nog bij een duel mag staan is maar de vraag.

Bezig met laden …