voetbalzone

Vertonghen vol lof over Jol: 'Heb prettig samengewerkt, hij gaf me vertrouwen'

Matthijs van Laar29 nov 2012, 14:42
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2012, 14:42
Advertentie

Martin Jol kwam na zijn vertrek bij Ajax, eind 2010, zwaar onder vuur te liggen. De oefenmeester zou er een puinhoop van hebben gemaakt en zijn tactiek vooral hebben afgestemd op Luis Suárez. Verdediger Jan Vertonghen, inmiddels net als Jol woonachtig in Londen, bewaart echter goede herinneringen aan de Hagenaar. “Hij is een goede motivator”, vindt de Belgische verdediger.

/

Vertonghen deed zijn uitspraken in de aanloop naar de ontmoeting tussen Fulham en Tottenham Hotspur, die voor aanstaande zaterdag gepland staat. “Martin is in staat een ploeg op te laden voor grote wedstrijden, maar ook voor de kleinere. Ik heb erg prettig met hem samengewerkt. Hij gaf me altijd veel vertrouwen”, zegt de speler van the Spurs.

Tottenham hoopt komende zaterdag tegen the Cottagers de goede reeks een vervolg te kunnen geven. Afgelopen weekend won de ploeg van André Villas-Boas met 3-1 van West Ham United en woensdag werd ook Liverpool verslagen. Het duel eindigde in 2-1. “Twee goede zeges, maar Fulham is een erg goed georganiseerd team”, weet Vertonghen.

Bezig met laden …