voetbalzone

‘Vertrek Atlético-talent mogelijk ophanden wegens nieuwe salariseisen’

Peter Nusselder03 mrt 2016, 11:42
Laatst bijgewerkt: 03 mrt 2016, 11:42
Advertentie

Atlético Madrid wil langer verder met Saúl Ñíguez, maar de onderhandelingen met de 21-jarige middenvelder verlopen stroef. Hoewel het Spaanse talent nog vier jaar onder contract staat in stadion Vicente Calderón, is het de bedoeling dat in zijn nieuwe contract een hogere afkoopsom komt.

/

Volgens AS is het echter de vraag of het van een aangepaste verbintenis van Saúl komt bij de huidige nummer twee van de Primera División; de middenvelder zou een jaarsalaris van vijf miljoen euro vragen en de clubleiding is naar verluidt niet van plan om aan die eisen te voldoen. Daarmee dreigt een vertrek van de belofte bij los Colchoneros, omdat er volop belangstelling is voor Saúl.

Onder meer Manchester United, Arsenal en Galatasaray zijn geïnteresseerd en die clubs hoeven ‘slechts’ 24 miljoen euro op tafel te leggen om te voldoen aan de gelimiteerde transfersom die momenteel in het contract van Saúl staat. Het is wel waarschijnlijk dat de Champions League-tegenstander van PSV binnenkort verder praat met Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Saúl, en diens vader Borja.

Bezig met laden …