voetbalzone

Vertrek basiskracht Barça dreigt: ‘Daar hebben we niets aan gedaan’

Peter Nusselder13 okt 2014, 11:43
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2014, 11:43
Advertentie

Het begint er steeds meer op te lijken dat de wegen van Daniel Alves en Barcelona na dit seizoen zullen scheiden. De rechtsback beschikt over een aflopend contract bij de Catalaanse grootmacht en het heeft er alle schijn van dat de Braziliaan van plan is van zijn transfervrije status te profiteren.

voetbalzone

Alves liet al doorschemeren dat hij komende zomer graag de overstap naar de Premier League zou maken. Namens Barça geeft ook technisch directeur Andoni Zubizarreta aan dat de clubleiding geen aanstalten maakt om de verdediger een vernieuwde verbintenis voor te leggen. “Daar hebben we nog niets aan gedaan”, vertelt de beleidsbepaler aan Esport3.

“We hebben wel met hem gesproken over zijn contract, maar we moeten nog bekijken welke weg we zullen bewandelen. Het hangt ook af van de beslissing van de FIFA”, doelt Zubizarreta op de uitsluiting van de transfermarkt die de Catalanen in januari en in de zomer boven het hoofd hangt. Maar het is goed dat we weer een scherpe Alves hebben gezien, dat is belangrijk”, benadrukt de directeur.

Bezig met laden …