voetbalzone

Vertrek bij PSG bevestigd via Instagram: ‘Ik bied mijn excuses aan’

Tim Siekman23 jun 2019, 08:32
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2019, 08:32
Advertentie

Dani Alves vertrekt definitief bij Paris Saint-Germain. De laatste maanden werd al druk gespeculeerd over de toekomst van de Braziliaanse rechtsback, die bij PSG beschikt over een aflopend contract. De 36-jarige verdediger heeft nu via Instagram bevestigd dat hij de Franse grootmacht na twee seizoenen gaat verlaten.

"Een nieuwe cirkel in mijn leven eindigt vandaag. Een cirkel vol overwinningen. Een cirkel van leren en ervaringen", laat de veteraan weten op Instagram. "Ik wil de PSG-familie enorm bedanken voor deze kans om geschiedenis te schrijven voor deze club. Ik wil de staf bedanken voor alle liefde en respect die ik vanaf de eerste dag kreeg. Jullie maken de club iets meer speciaal."

"Het was twee jaar van veerkracht tonen en ons opnieuw uitvinden, alles om aan onze missie te voldoen. Maar in het leven heeft alles een begin, een midden en een einde. Nu is het tijd om gedag te zeggen. Ik bied mijn excuses aan als ik op een gegeven moment me niet meer kon tonen op het veld. Of als ik een fout heb gemaakt. Ik heb gewoon altijd alles willen geven.”

“Als je mij wil onthouden: wees iedere dag GOOD CRAZY, met een prachtige glimlach op je gezicht. Pure energie van een ziel, een professional die volledig toegewijd aan zijn doelen werkt. Een grote knuffel aan jullie allen. Ik hoop dat jullie mijn gekke dingen niet gaan missen”, besluit Alves zijn afscheidsrelaas op Instagram.

Alves speelde in totaal twee seizoenen bij PSG, nadat hij in de zomer van 2017 transfervrij overkwam van Juventus. De vleugelverdediger won zes prijzen met de Franse topclub, waaronder twee landstitels. Het is nog onbekend of de 107-voudig international een dienstverband bij een nieuwe club aangaat of dat hij een punt achter zijn carrière zet. Eerder sprak Alves de ambitie uit om tot het WK van 2022 te blijven voetballen.

Bezig met laden …