voetbalzone

'Vertrek Booy bij Al-Nassr aanstaande'

20 nov 2007, 07:27
Laatst bijgewerkt: 20 nov 2007, 07:27
Advertentie
Het avontuur van Foeke Booy bij Al-Nassr lijkt een kort leven beschoren. De Saudische club heeft volgens verschillende media niet aan bepaalde voorwaarden van de Nederlandse oefenmeester voldaan en kan daardoor wellicht fluiten naar een langer verblijf van Booy.

Al-Nassr zou zelfs al op zoek zijn naar een nieuwe trainer per 1 januari 2008. De club drong Booy aan om een snelle beslissing te nemen over zijn contract voor één seizoen, maar om privè-redenen kon de Nederlander nog geen beslissing nemen. Daarnaast zouden ook de niet ingevulde voorwaarden voor een kleine breuk in de samenwerking hebben gezorgd.

“Op dit moment is het niet duidelijk hoe het gaat lopen”, vertelt zaakwaarnemer Ger Lagendijk in de dinsdageditie van De Telegraaf. “We zijn in gesprek over het verlengen van het contract. Het kan nog alle kanten op.” De 43-jarige coach is pas sinds afgelopen zomer in dienst van Al-Nassr, dat hem bij FC Utrecht wist weg te plukken.

Booy trad vijf jaar terug in De Galgenwaard aan als hoofdtrainer. De coach zorgde voor de nodige successen. In 2003 en 2004 was de KNVB Beker een prooi voor FC Utrecht, dat in 2004 ook beslag legde op de Johan Cruijff Schaal.
Bezig met laden …