voetbalzone

Vertrek Duits international betekent goed nieuws voor Boulahrouz

Bart Kruyt25 jul 2011, 12:10
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2011, 12:10
Advertentie

Goed nieuws voor Khalid Boulahrouz. De Nederlandse verdediger had bij VfB Stuttgart last van de concurrentie van Duits international Christian Träsch, maar die is inmiddels vertrokken bij de club. Stuttgart meldde voor het weekend al dat zij een akkoord had bereikt met VfL Wolfsburg over een transfersom en maandag tekende de mandekker een vierjarig contract bij zijn nieuwe club.

“Ik ben blij dat ik met een speler als Christian Träsch ga samenwerken”, toonde Felix Magath zich tevreden over zijn nieuwste aanwinst. “Hij is een speler die veel loopwerk verricht en zowel defensief als offensief zijn steentje kan bijdragen in dit elftal.” De 23-jarige Träsch speelde sinds 2007 voor Stuttgart en kwam tot 83 competitiewedstrijden voor de club.

In het shirt van die Schwaben groeide de aanvallend ingestelde rechtsback ook uit tot Duits international: hij heeft momenteel zeven caps achter zijn naam staan. “Felix Magath heeft ambitieuze plannen en ik wil daar graag deel van uitmaken. Voor mij is Wolfsburg een volgende mooie stap in mijn carrière”, aldus Träsch.

Bezig met laden …