voetbalzone

Vertrek ‘een van de beste keepers in Nederland’ dreigt voor Heerenveen

Peter Nusselder27 jun 2013, 11:55
Laatst bijgewerkt: 27 jun 2013, 11:55
Advertentie

Het is goed mogelijk dat sc Heerenveen op korte termijn op zoek moet naar een nieuwe doelman. Kristoffer Nordfeldt stond afgelopen seizoen onder de lat in Friesland, maar nu Simon Mignolet van Sunderland naar Liverpool is vertrokken lonkt er voor de Zweed een overgang naar Engeland.

/

Nordfeldt wordt door trainer Paolo Di Canio gezien als een serieuze kandidaat om Mignolet op te volgen in het Stadium of Light en volgens zaakwaarnemer Oliver Cabrera staat de goalie open voor een transfer. “Sunderland heeft met betrekking tot Kristoffer nog geen contact met me opgenomen, maar een vertrek naar de Premier League zouden we zeker overwegen”, vertelt Cabrera aan Sky Sports.

“Het zou me zeker niet verbazen als clubs uit de Premier League interesse hebben, want Kristoffer was afgelopen seizoen een van de beste keepers in Nederland”, meent de belangenbehartiger. “Omdat hij een clausule in zijn contract heeft hoeft hij ook niet veel te kosten. En als hij Heerenveen verlaat, heeft een vertrek naar Engeland zijn voorkeur”, maakt Cabrera duidelijk.

Bezig met laden …