voetbalzone

‘Vertrek gefrustreerde Afellay nabij na slecht nieuws op eerste training’

Gijs Freriks29 dec 2014, 19:35
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2014, 19:35
Advertentie

Ibrahim Afellay lijkt geen toekomst meer te hebben bij Olympiacos. De regerend kampioen van Griekenland pakte maandag na een korte vakantie de training weer op, maar de 28-jarige middenvelder deed niet met de groepssessies mee. Vrijwel alle Griekse sportmedia melden dat Afellay bij aanvang van de training door trainer Michel werd gesommeerd om voor zichzelf te trainen.

voetbalzone

De 47-voudig Oranje-international voerde ‘enkele minuten’ een gesprek met zijn coach, maar Afellay liep even later ‘gefrustreerd’ weg om wat pass- en trapoefeningen te doen en hield het ook al weer gauw voor gezien op het trainingsveld. Michel noemde Afellay onlangs nog een ‘rebel’ die kinderachtig gedrag vertoont en van een hechte band is dan ook geen sprake. Daar zouden twee incidenten aan ten grondslag liggen.

In het thuisduel met Panionios (2-0) werd Afellay na een uur gewisseld, maar nam hij geen plaats op de reservebank. Hij ging direct naar de kleedkamer. Daarnaast zou Afellay als enige speler de fans niet bedankt hebben bij het Europese duel met Malmö FF. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou inmiddels contact hebben opgenomen met Internazionale en de Griekse pers gaat er ook vanuit dat Afellay in januari uit Athene vertrekt. In Vieirinha (VfL Wolfsburg) of Tomas Rosicky (Arsenal) zou Olympiacos bovendien al geschikte opvolgers zien.

Bezig met laden …