voetbalzone

Vertrek Müller uit München niet uitgesloten: 'In voetbal kan het snel gaan'

Matthijs van Laar21 jul 2015, 15:11
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2015, 15:11
Advertentie
voetbalzone

Thomas Müller is nog altijd speler van Bayern München en wat Philipp Lahm betreft blijft dat ook zo. De aanvaller wordt in navolging van Bastian Schweinsteiger in verband gebracht met Manchester United. Lahm durft zijn hand echter niet voor hem in het vuur te steken. "Het kan snel gaan in het voetbal."

Volgens berichten in Engeland is United bereid tot honderd miljoen euro te gaan voor Müller. "Het is niet mijn besluit", zei Lahm tijdens een persconferentie in Shanghai, waar hij zich met zijn club voorbereidt op het nieuwe seizoen. "Ik durf dan ook geen garanties te geven over het langer aanblijven van Thomas Müller bij Bayern."

Het enige dat de 31-jarige rechtsback wel met zekerheid kon zeggen, was dat hij zelf in ieder geval in München blijft. "Nee, met mij gaat niks geks gebeuren. Ik vind het zeer prettig dat ik vrijwel mijn hele loopbaan thuis heb kunnen blijven. Het is geweldig om zo lang voor één club uit te komen", stelt Lahm, die ook niet bang is dat Bayern er door vertrekkende sterspelers op achteruit gaat. "We zijn nog altijd een topclub. Daar zijn we niet bang voor."

Bezig met laden …