voetbalzone

Vertrekkend international AZ mag zich vrijdag in de etalage spelen

Erik van Dam24 apr 2013, 13:35
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2013, 13:35
Advertentie
/

Celso Ortiz vertrekt na dit seizoen bij AZ, maar doet dat waarschijnlijk nog wel met in ieder geval één basisplaats op zak in deze jaargang. RTV Noord-Holland meldt woensdag dat de Paraguayaans international vrijdagavond naar alle waarschijnlijkheid de plek van de geschorste Markus Henriksen inneemt tegen sc Heerenveen.

Ortiz, bezig aan zijn vierde seizoen in Alkmaar, kon door aanhoudend blessureleed de laatste jaren geen rol van betekenis spelen bij AZ. Zijn contract loopt nog een seizoen door, maar twee weken geleden bracht de club naar buiten dat de samenwerking in goed overleg wordt beëindigd in de zomer. Ortiz mag zich vrijdag waarschijnlijk van zijn beste kant laten zien.

Mocht Gertjan Verbeek de Zuid-Amerikaan daadwerkelijk in de basis zetten tegen sc Heerenveen, dan is dat voor Ortiz direct een mooie gelegenheid om zich in de etalage te spelen. Hij kwam twee jaar uit voor Cerro Porteño alvorens hij naar Nederland trok, maar moest het dit seizoen vooral hebben van duels bij de beloften.

Bezig met laden …