voetbalzone

Vertrekt Danilo na één jaar bij Feyenoord? ‘54-voudig landskampioen is concreet’

Jordi Tomasowa27 jun 2023, 11:21
Laatst bijgewerkt: 27 jun 2023, 11:21
Advertentie

Rangers maakt werk van de komst van Feyenoord-spits Danilo, zo meldt 1908.nl. De Schotse topclub is concreet voor de 24-jarige aanvaller en heeft al een openingsbod in Rotterdam-Zuid neergelegd. Dit bod is volgens Voetbal International echter al geweigerd, daar het niet in de buurt komt van 'de prijs die Feyenoord in het hoofd heeft'.

De hoogte van het afgeslagen bod van Rangers op Danilo is niet bekend. Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam schrijft dat de spits niet weg hoeft bij Feyenoord. Vooralsnog blijft hij dan ook in De Kuip. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 6,5 miljoen euro. De spits beschikt bij Feyenoord nog over een contract tot medio 2026. Eerder deze transferwindow verzekerde Rangers zich al van de komst van Sam Lammers, die voor vier miljoen euro overkwam van Atalanta.

The Gers willen de selectie zo vroeg mogelijk op orde hebben, daar ze over enkele weken al uitkomen in de derde voorronde van de Champions League. De komst van voormalig Feyenoord-spits Cyriel Dessers bleek niet haalbaar, terwijl de Schotten door the Mail eerder ook in verband werden gebracht met Bénie Traoré (BK Häcken) en Abdallah Sima (Brighton & Hove Albion).

Danilo koos in de zomer van 2022 verrassend voor een transfervrij vertrek van Ajax naar Feyenoord. In zijn debuutseizoen namens de Rotterdammers kwam de Braziliaan tot veertien goals en vier assists. Arne Slot rouleerde in de beginfase van het afgelopen Eredivisie-seizoen in de spitspositie vaak met Danilo en Santiago Giménez. Na de winterstop verloor Danilo de concurrentiestrijd definitief van zijn Mexicaanse ploeggenoot en moest hij genoegen nemen met een reserverol.

{disclaimer_update}

Bezig met laden …