voetbalzone

‘Vertrouwen Chelsea in Conte neemt af; onvrede over prestaties groeit’

Tim Siekman12 dec 2017, 13:50
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2017, 13:50
Advertentie

Antonio Conte staat onder druk, zo verzekert onder meer de Daily Mirror. De clubleiding van Chelsea is niet te spreken over het voetbal van the Blues én over het feit dat de Londense club veertien punten achterstaat op koploper Manchester City. Conte moet de komende weken presteren om zijn baan te behouden, zo klinkt het.

De clubleiding is in negatieve zin verbaasd dat Chelsea het niet beter doet in de Premier League, aangezien Conte tientallen miljoenen euro's heeft mogen spenderen aan bijvoorbeeld Tiemoué Bakayoko en Álvaro Morata. Na het vertrek van technisch directeur annex vertrouweling Michael Emanalo zou de positie van Conte in de club minder sterk zijn. Ook is de clubleiding niet blij met de teksten van Conte dat er meer geïnvesteerd moest worden.

Conte, die na dit seizoen nog één jaar onder contract staat bij de regerend landskampioen, weigerde onlangs een lucratieve contractverlenging te tekenen. Naar verluidt wil de Italiaan nog altijd terugkeren naar de Serie A en zijn Engelse werkgever zou een vertrek nu niet meer in de weg staan. Paris Saint-Germain zou in Conte echter de opvolger van Unai Emery zien, die na dit seizoen naar verluidt mag vertrekken.

Bezig met laden …