voetbalzone

Vertrouwen in Kramer: 'Hij gaat slagen bij Feyenoord'

Bart Kruyt12 aug 2015, 11:10
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2015, 11:10
Advertentie

Een paar weken geleden waren er nog twijfels bij Feyenoord of Michiel Kramer wel goed genoeg zou zijn voor de club, maar Martin van Geel heeft nu toch maar besloten om de aanvaller binnen te halen. Volgens Pierre van Hooijdonk heeft de technisch directeur daarmee een wijze beslissing genomen: de voormalig spits van Feyenoord is ervan overtuigd dat Kramer een succes wordt.

voetbalzone

De van ADO Den Haag overgekomen goaltjesdief was in het afgelopen seizoen nog goed voor zeventien doelpunten in de Eredivisie. “Kramer gaat slagen bij Feyenoord”, voorspelt Van Hooijdonk in Voetbal International. “Ik vraag me alleen sterk af of hij gaat slagen als nummer één spits of als een soort cult-pinchhitter. Ik ben ervan overtuigd dat hij een goede spits is.”

Ook voormalig middenvelder Jan Boskamp gelooft in Kramer, maar stelt dat veel van de voorzetten vanaf de vleugels zal afhangen. Als Eljero Elia zijn topvorm benadert, ziet Boskamp wel kansen voor Kramer: “Het wordt lastig, maar als hij er twintig inlegt, is er niemand die kritiek heeft op zijn spel. Ik geloof er wel in.” Kramer zou zondag tegen SC Cambuur kunnen debuteren voor Feyenoord.

Bezig met laden …