voetbalzone

Veteraan James heeft nog grote ambities en verlengt contract

Bart Kruyt29 jun 2011, 10:28
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2011, 10:28
Advertentie

David James kan er voorlopig maar geen genoeg van krijgen. De veertigjarige doelman heeft zijn contract bij Bristol City met één jaar verlengd, zo maakt zijn werkgever woensdagochtend via de officiële website wereldkundig. Vorig jaar maakte James de overstap van Portsmouth naar Bristol en op de laatste twee wedstrijden na speelde de Engels international dit seizoen alles.

De 53-voudig international heeft veel vertrouwen in de toekomst van de club en hoopt komend jaar promotie naar de Premier League af te kunnen dwingen. “Ondanks de problemen die wij het afgelopen seizoen hebben gekend, weten wij dat de capaciteiten aanwezig zijn om hier iets moois neer te zetten”, zo laat hij na het bekend worden van zijn contractverlenging weten.

Trainer Keith Millen is uiteraard content met het langere verblijf van de routinier. “David heeft het afgelopen jaar aangetoond gewoon heel fit te zijn, door iedere wedstrijd te spelen. Verder heeft hij veel vertrouwen in de toekomst van de club en ziet hij ons de goede richting op gaan. Wij gaan namelijk voor promotie spelen aankomend seizoen. Dat is de reden dat hij verlengde.”

Bezig met laden …